Начало | За АВИ ЦЕНТЪР | История, визия и мисия
За АВИ ЦЕНТЪР
История, визия и мисия
 
История и визия

Марката AVI Center е регистрирана в Женева, Швейцария през 2004г. като гаранция за виско качество на предлаганите стоки и услуги. AVI Center се утвърждава като официален представител нa световно известни брендове часовници и бужута, чиито изделия се предлагат на клиента при строг контрол на качеството и съобразно всички Европейски стандарти.   
 
AVI Center е официален предствител на
луксозната швейцарскa часовникарска марка Corum.

Бутиците също предлагат и световноизвесни марки часовници като Fossil, Skagen, Rodania, Hanowa, Rotary, Dreyfuss и др., които са изключително подходящи както за ежедневието, така и за подарък.
 
AVI Center е ексклузивен представител на  марките бижута, Carrera y Carrera, Mikimoto, и Giorgio Visconti, Zoccai
и Roberto Coin. Бижутата са от бяло,жълто или розово злато 18к с диаманти. Тук ще намерите най-новите колекции и модели едновременно с тяхно представяне на световния пазар.

При нас може да откриете и марки като Dupont, Chartage, Zoccai Silver- подходящи за всеки повод.

AVI Center разполага с високо квалифициран персонал, който е преминал успешно обучение за всяка една от марките предлагани в бутика. Всеки един от персонала има коректно и персонално отношение към нашите настоящи и бъдещи клиенти. 

Бутик AVI Center се слави с отличен следпродажбен сервиз, гаранционен и извънгаранционен, от екип професионални часовникари. 
 
 
Адрес: София · бул. Арсеналски 2,Парк Център София, партер
Телефон:+ 359 885 710 770
Адрес: София. бул. Черни връх 100, Парадайс Център, ниво +1 
Телефон: +359 887 790 970
www.avi-center.com